Kaspersky Password Manager-udvidelsesprogram

Med Kaspersky Password Manager-udvidelsen kan du se og administrere dine konti til websteder fra et browservindue.

Du kan åbne menuen for udvidelsen ved at klikke på  i browserens værktøjslinje.

I udvidelsesmenuen kan du:

I Kaspersky Password Manager-udvidelsen til Safari kan du også tilføje og redigere websteds-, bankkort- og adresseposter ved at åbne programvinduet. Derudover kan du kopiere data (for eksempel logins og adgangskoder), der er gemt i programmet.

Hvis boksen er låst, er dine data utilgængelige. I så fald viser udvidelsesmenuen knappen Lås op og et felt, hvor du kan angive hovedadgangskoden.